Over ons…

Bosman & Kalis Schadeherstel is een professioneel schadeherstelbedrijf, gevestigd in Strijen. Wij repareren al jarenlang met een team van enthousiaste vakmensen, voor particuliere en zakelijke klanten, allerlei voorkomende schades met uiterste zorg.

Heeft u schade aan uw auto, bedrijfswagen, camper of caravan?
Neem dan contact met ons op!

Heeft u schade aan uw auto, bedrijfswagen, camper of caravan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens een telefonisch intakegesprek nemen wij een aantal belangrijke zaken met u door. U bent natuurlijk ook van harte welkom in Strijen om uw schade te melden. Belangrijk hierbij is dat u uw groene kaart en het kentekenbewijs (deel I & II) van uw auto meeneemt. Bent u benieuwd wat voor herstelwerkzaamheden wij zoal doen? Kijk dan eens bij onze diensten.

Tijdens het intakegesprek vertellen we u precies waar u aan toe bent. Welk herstel nodig is voor uw auto of bedrijfswagen, hoe eventueel de afwikkeling met uw verzekering verloopt, en heel belangrijk: wanneer u uw auto weer terug heeft. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U hoeft niet zonder auto te zitten, want wij regelen gratis vervangend vervoer voor u. Ook wanneer u geen vervangend vervoerregeling in uw verzekeringspolis heeft, staat er een auto voor u klaar.
Bosman & Kalis neemt u alle zorg uit handen; wij regelen de complete schadeafhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben met de verzekeringsmaatschappijen een samenwerkingsovereenkomst. Mede daardoor kunt u genieten van de vele voordelen die wij samen met uw maatschappij zijn overeengekomen, zoals: geen eigen risico (mits geen verhoogd eigen risico), gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice, voorruitvervanging, enzovoorts. Kortom, vraag naar de voordelen die op uw polis van toepassing zijn.
Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn aangesloten bij een landelijk dekkend netwerk van kwalitatief hoogwaardige schadeherstelbedrijven, namelijk A.A.S. De bedrijven die bij dit netwerk zijn aangesloten, voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo bent u er zeker van dat wij uw schade altijd op de juiste manier afhandelen. Onze werkplaats is professioneel uitgerust met de modernste uitdeukapparatuur en spuitcabine.