Diensten…

Schade? Dan bent u bij Bosman & Kalis Schadeherstel aan het juiste adres!

Voor alle voorkomende schades, van groot tot klein, bent u bij Bosman & Kalis Schadeherstel aan het juiste adres. Wij werken met actuele technieken en de modernste apparatuur. U heeft te maken met deskundige medewerkers, die weten hoe ze de schade aan uw auto op de juiste wijze moeten oplossen.

Gratis vervangend vervoer

Een schade aan uw voertuig is al lastig genoeg. Daarom krijgt u van ons gratis vervangend vervoer. U betaalt alleen de benzine. Geen vervangend vervoerregeling in uw verzekeringspolis? Dan stelt Bosman & Kalis een auto voor u ter beschikking!

Garantie

Onze medewerkers worden ieder jaar bijgeschoold, want in de auto-industrie volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wij repareren uw voertuig altijd volgens de fabrieksnormen van het betreffende automerk. Doordat wij originele onderdelen monteren behoudt u uw volledige merkgarantie. Met het FOCWA Garantiebewijs, dat 4 jaar geldig is, bieden wij u de waarborg en zekerheid van een vakkundig schadeherstel.

Verzekerd?

Heeft u schade en bent u verzekerd? Wij regelen voor u de rechtstreekse afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Mocht u uw schade niet kunnen verhalen via uw verzekeraar, dan zoeken wij altijd naar een passend voorstel. Zo kan het ook voorkomen dat u schade aan uw voertuig constateert, terwijl deze geparkeerd stond. Als deze schade aan is gebracht door een motorvoertuig, bestaat de mogelijkheid om deze schade te verhalen via het Waarborgfonds. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Onze diensten:

Klik op een van de onderwerpen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Autoschadeherstel is onze core business. Wij doen er alles aan om u zo volledig mogelijk te ontzorgen. Uw auto ziet er na herstel weer uit als nieuw.
Het herstellen van een caravan of camper is een vak apart en niet te vergelijken met autoschadeherstel. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in caravan- en camperschadeherstel. De hoogwaardige materialen, zoals de dunne aluminium en kunststofdelen, vragen om een gespecialiseerd vakmanschap. Het vernieuwen van buitenwanden van een caravan is kostbaar. Daarom is er een methode ontwikkeld om kleinere schades te repareren, zonder dat deel te moeten vervangen. Scheuren, gaatjes en deukjes worden dan bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan waar het beschadigde deel zich bevindt. Zodra de originele structuur weer is aangebracht, kan de mal plaatselijk gespoten worden.
Oldtimerherstel en restauratie: Een oldtimer met schade is een verhaal apart, zeker omdat men vroeger in de auto-industrie compleet andere technieken gebruikte. Bij de reparatie van schade aan klassiekers komt daarom ambachtelijk vakmanschap kijken. Een klassieker is bijvoorbeeld nog niet verzinkt en daarom moet alles op elkaar afgestemd worden. Het gebruik van de juiste materialen is daarbij heel belangrijk. Vertinnen, koperlassen, aluminiumreparatie… allemaal zaken waar wij veel van afweten. Wij hebben al heel wat klassieke auto’s gerestaureerd en daardoor veel ervaring opgedaan!
De complexiteit van autoruiten is de laatste jaren gegroeid; denk bijvoorbeeld aan afstanddetectoren in de ruiten. Het herstel van autoruiten wordt dus ook ingewikkelder en is meer en meer onderdeel geworden van autoschade. Daarvoor is naast de specifieke kennis van glasherstel, ook allround autoschade vakmanschap nodig. Wij beschikken over de nieuwste tools en de betrouwbare kwaliteitsgarantie door gekwalificeerd personeel. Of het nu gaat om een sterretje of vervanging van de autoruit, bij ons kunt u op dit gebied ook rekenen op echt vakmanschap!
U rijdt achteruit en raakt een paaltje. Erg vervelend, want zo’n kleine deukje is geen fraai gezicht. Of een steentje op de snelweg beschadigt uw lak. Dit soort kleine reparaties repareren wij met Smart Repair. De voordelen voor u als auto-eigenaar zijn duidelijk: tijdwinst, kostenbesparing en toch een kwalitatief goede reparatie. Hieronder vindt u de mogelijkheden:

  • Uitdeuken zonder spuiten: verwijderen van kleine deukjes op plaatsen waar de lak nog intact is.
  • Spotrepair: bijspuiten van kleine lakbeschadigingen, zoals roest, en krassen aan bumpers en andere carrosseriedelen.
  • Kunststofreparatie: herstellen van kleine beschadigingen aan het dashboard, consoles of deurbekleding (bijvoorbeeld veroorzaakt door inbraak,
    telefoonaansluiting) en repareren van gestructureerde of gladde bumpers.
  • Bekledingreparatie: herstellen van kleine beschadigingen aan de bekleding en/of gaatjes in de bekledinginterieurs.
  • Ruitreparatie: verwijderen van krassen, scheurtjes en sterren uit ruiten.
  • Koplampreparatie: Door steenslag en de invloed van UV word het koplampglas dof. De bestaande laklaag op het glas of kunststof verweerd sterk na een aantal jaren. Hierdoor verminderd de lichtopbrengst en kan het zelfs zo zijn dat uw voertuig niet meer door de APK heen komt. Wij schuren de koplampen. Hierbij wordt de oude laklaag geheel verwijderd. Vervolgens worden de lampen geheel opnieuw gespoten met een UV bestendige blanke lak, zodat het weer oogt als nieuw!
Met deze behandeling wordt de lak van het voertuig voor langere tijd tegen invloeden van buitenaf beschermd (vuil hecht zich minder snel), terwijl het voertuig tegelijkertijd van een mooie glans wordt voorzien. In tegenstelling tot een wax is het een acryllaag, die als het ware (machinaal) in de lak wordt gemasseerd, in plaats van er op aan wordt gebracht. Hierdoor lopen de garantietermijnen van dit product op tot maar liefst 3 jaar voor een nieuw voertuig.
Heeft u schade aan uw velg(en)? Wellicht een kras, of zelfs een stuk uit de velg? In plaats van nieuwe velgen te kopen, kunnen wij uw velgen weer herstellen, zodat ze er weer uitzien als nieuw. Dit geldt ook voor gepolijste velgen.
Is het weer tijd om uw banden te wisselen? Wij doen het graag voor u. Uw andere set kunt u bij ons stallen. Wilt u graag een bandencheck doen of nieuwe banden bestellen? Wij staan voor u klaar!